WhatsApp Image 2021 04 17 at 19.25.58_1440x961
Trobada de col·leccionistes a l'Espai Tolrà
17/04/2021 Actualitat
La trobada de Col·leccionistes, entre plaques de cava i amics

El confinament comarcal no ha aigualit la reunió, que ha comptat amb dues plaques especials de Sant Jordi 

El Cercle de Col·leccionistes de Castellar, després que l'any passat hagués de suspendre la trobada per culpa de l'esclat de la pandèmia, ha pogut tornar a reunir-se. Ha estat aquest dissabte al matí a l'Espai Tolrà, on col·leccionistes de plaques de cava de la comarca -les restriccions de mobilitat no permetien que hi assistissin persones de més lluny- han estat intercanviant peces. La trobada va néixer 16 anys enrere. 

 

En aquesta edició, el Cercle ha comptat amb dues plaques especials, en motiu de Sant Jordi. Al llarg del matí, en diferents taules, els col·leccionistes han pogut intercanviar peces. També s'han posat a la venda ampolles de cava i productes gastronòmics, com olis, embotits, coques i mel a la parada d'Albert Oliva. 

 

La trobada va més enllà de l'intercanvi de plaques i es converteix, també, en una reunió gairebé familiar entre col·leccionistes que fa molts anys que es coneixen. "De ric no te'n faràs pas, però tens amics a tots els pobles de Catalunya!", deia Albert Oliva, qui ha estat col·leccionista molts anys i, amb la seva paradeta, és habitual en aquest tipus de trobades. 

 

El balanç de la trobada ha estat molt positiu, tal com expressava Josep Valero, president del Cercle de Col·leccionistes de Castellar:  "Avui no comptàvem pas que la cosa ens funcionés tan bé, pel temps i perquè hi ha confinament comarcal, però ha anat molt bé"

Comparteix
M'agrada
Comentaris