08  Homet executiva_950x634
Rafa Homet, el segon per la dreta, amb la nova executiva comarcal d'ERC
12/02/2020 Actualitat
Rafa Homet entra a l’executiva comarcal d’ERC

El portaveu del grup municipal d’ERC a Castellar entra al màxim òrgan de direcció política comarcal amb la vocalia d’educació

Redacció

Cerdanyola va acollir el passat cap de setmana el Congrés Comarcal d’ERC del Vallès Occidental. El congrés, que va comptar amb la participació de més de 120 militants, va servir per escollir la nova executiva comarcal que encapçalen l’alcalde de Vacarisses, Toni Massana, i la regidora rubinenca Montse Soler, al capdavant d’un equip paritari i rejovenit. El portaveu del grup municipal d’ERC a Castellar, Rafa Homet, entra al màxim òrgan de direcció política comarcal amb la vocalia d’educació. 


També corresponia al congrés comarcal escollir quatre persones per formar part del Consell Nacional d’ERC, màxim òrgan de direcció política del partit entre congressos. Al Congrés, on hi participava  el senador Bernat Picornell, de Sant Cugat i el diputat al Parlament de Catalunya, Marc Sanglas de Sant Llorenç Savall, a més d’alcaldes, alcaldeses i la majoria de regidors i regidores electes als 23 municipis de la comarca, es va repassar la gestió política i econòmica dels darrers quatre anys, marcada pel referèndum de l’1 d’octubre de 2017 i que ha tingut fins a 8 campanyes electorals “que han suposat un esforç personal enorme a la militància”, segons es destaca en un comunicat de premsa de la formació. 


L’acte, que es va celebrar al Teatre de l’Ateneu de Cultura, es va tancar amb un parlament del diputat Marc Sanglas que va valorar la situació política nacional i “va esperonar la comarca a seguir la línia de creixement i bons resultats dels darrers anys, conscient de l’esforç i dedicació de tantes i tantes persones”


El Congrés va tenir diversos moments per al record de les persones preses, exiliades i represaliades així com per la Montse Ribera, regidora deMontcada i Reixac, que va morir al setembre als 46 anys després d’una llarga malaltia.  

Comparteix
M'agrada
Comentaris