16/10/2020 Actualitat
El PP demana que l’Ajuntament revisi els protocol del servei de neteja

Els populars consideren que s'han de fer actuacions en contenidors i papereres que no es buiden correctament i critiquen que hi ha zones on el servei de neteja no hi passa

Agustí Bernad, que va ser candidat del PP en les últimes eleccions municipals, requerirà a l’Ajuntament que revisi els protocols de el servei de neteja a Castellar, “ja que hem rebut nombroses queixes sobre el deficient servei que s'està rebent en els últims mesos”, explica en un comunicat.

Segons Bernat, “he pogut comprovar personalment que aquestes queixes estan plenament justificades". Els defectes detectats abasten, segons els populars un ampli ventall d'actuacions que caldria fer: “Contenidors que no es buiden correctament ni tampoc es netegen en profunditat, papereres que no es buiden, zones on el servei de neteja no acostuma a aparèixer .... és un no parar ". En paraules de Bernad, "hem presentat entre el 2019 i 2020 un bon nombre d'instàncies a l'Ajuntament sol·licitant actuacions concretes de neteja a Castellar, i no s'ha obtingut cap resposta". Amb l’agreujant que "s'ha desaprofitat tot el període de confinament i restriccions a la població per poder fer un servei més a fons".

Comparteix
M'agrada
Comentaris