WhatsApp Image 2021 07 19 at 12.01.49_1440x961
Una sessió de La Farmaciola natural a l’estiu, celebrada la setmana passada. || AJUNTAMENT
19/07/2021 Actualitat
Plantes remeieres a l’abast

La setmana passada es va fer la Farmaciola natural a l’estiu, adreçada als casals dins de les activitats complementàries de l'Estiu enriquit

Redacció

Entre dilluns i dijous de la setmana passada es va fer La Farmaciola natural per a l’estiu, una de les activitats complementàries de l’Estiu Enriquit adreçada als casals d’estiu. 


En l’activitat, els infants de 3 a 14 anys van poder conèixer les plantes medicinals de l’entorn i els seus usos. Al llarg de l’activitat es va explicar quines plantes medicinals es poden usar per als cops i picades de mosquit, la manera de  fer repel·lents pels mosquits i olis post-solars per a la pell i a més, es va fabricar un ungüent pels cops i picades de mosquit amb forma de stick que cada alumne es va poder endur a casa. 


L’activitat, que va anar a càrrec del Viver Tres Turons, es va dur a terme a la glorieta que hi ha als Jardins del Palau Tolrà.


Durant el taller, d’una hora de durada, es va identificar les parts de les plantes i es va aprendre a mesurar masses  i volums de les plantes i els seus dissolvents a més desvetllar l’interès per conèixer, respectar i usar plantes medicinals.  
Durant els quatre dies que va durar el taller, hi van participar un centenar de nens i nenes dels casals La Taca-Sant Esteve, Xispis, Casamada Scouts, El Niu, CAC i FEDAC Castellar.

Comparteix
M'agrada
Comentaris