IMG 20191227 105609_1440x961
Els integrants del pla d'ocupació de 2019 amb la regidora Anna Màrmol i l'alcalde de Castellar, Ignasi Giménez
12/05/2021 Actualitat
Pla extraordinari per a contractar 15 persones

El termini per a presentar sol·licituds s’acaba el divendres 21 de maig

Redacció

L’Ajuntament de Castellar ha obert aquest dijous la convocatòria d’un procés selectiu per a la contractació temporal de 15 persones desocupades en el marc d’un Pla extraordinari d’ocupació.


Els llocs de treball que s’ofereixen són: 1 tècnic/a superior dinamitzador xarxes socials; 1 tècnic/a mitjà/na de participació i transparència; 2 agents cívics; 2 administratius/ves; 1 tècnic/a auxiliar informàtica; 6 Auxiliars administratius/ves i 2 Peons/es.


Per poder-hi optar cal estar inscrit/a com a demandant d’ocupació no ocupat (DONO) al Servei d’Ocupació de Catalunya en situació d’atur en recerca de feina i  estar inscrit/a a la borsa de treball del Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament de la vila, en situació d’alta. Tanmateix, cal estar en possessió del títol oficial exigit per a cada lloc de treball o superior. També com a requisits s’ha d’acreditar que haver complert 16 anys i no superar l’edat establerta per a la jubilació forçosa, tenir el nivell de llengua catalana que consta en l’annex per a cada lloc de treball. Els aspirants que no acreditin documentalment aquest requisit, hauran de realitzar, la prova que determini que es disposa d’aquest nivell. Els aspirants admesos en el procés selectiu que no tinguin la nacionalitat espanyola han d’estar en possessió del diploma DELE .


Les sol·licituds es poden presentar fins al 21 de maig. Electrònicament a través del web municipal www.castellarvalles.cat o bé presencialment al Registre General de l’Ajuntament (El Mirador) demanant cita prèvia a www.castellarvalles.cat/citapreviasac.


Tots els requisits i bases del procés a www.castellarvalles.cat/plaextraordinariocupacio. El termini de presentació de les instàncies finalitza el 21 de maig. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris