La tapa ‘Gyoza’ del Mito Sushi va ser la guanyadora de l’any passat
La tapa ‘Gyoza’ del Mito Sushi va ser la guanyadora de l’any passat Quim Pascual
11/07/2018 Actualitat
Per què no fem unes tapes?

Des d'aquest dijous i fins diumenge se celebra la cinquena edició de la ruta i concurs de tapes CorreTapa amb 15 establiments participants

Dies i nits d’estiu. La canícula apreta i ve de gust prendre alguna cosa a la terrassa tranquil o sota un para-sol. Aquest és l’escenari ideal per prendre part a la ruta i concurs de tapes, el CorreTapa Castellar, que arrenca aquest dijous. Des de dijous i fins diumenge, els castellarencs i castellarenques podran prendre part en aquesta iniciativa, organitzada per ielou Comunicació, i anar de ruta en ruta fins a 15 establiments, que són els que enguany elaboren la seva proposta gastronòmica acompanyada de beguda – que pot ser aigua, cava, cervesa, aigua o  vi, en tot cas sempre indicat al local- per només 2,50 euros.

“Els establiments es treballen la seva proposta, saben que és la porta d’entrada al local i que pot suposar l’entrada de nous clients”, explica Ivette Hijano, d’ielou Comunicació. Entre els 15 establiments participants, hi ha dues pastisseries -Muntada i Sant Jordi- i la incorporació  de tres establiments nous,  -El tastet, La Balena i Soho-. A l’hora de presentar el plat, alguns restauradors aposten per reinterpretacions de propostes que ja van fer l’any passat. És el cas d’El Racó del Mercat amb el seu ‘Flamenquín campestre’, homenatge al que va fer l’any passat o  el Mito Sushi Restaurant, que va guanyar l’any passat amb  el ‘Gyoza’ i enguany en presenta una versió 2.0. 

Mireia Clapers, d’ielou Comunicació, considera que els tastadors que participin al CorreTapa 2018 “tenen la possibilitat de fer rutes per diferents zones de Castellar, que agrupen a molts establiments”. Així, hi ha una sèrie d’establiments repartits pel centre-zona plaça Calissó  (El Calissó d’en Roca, Cal Crustó, El Racó del Mercat, L’Obrador d’en Gregori, Picapa’t plats i platets i Pastisseria Muntada), avinguda Sant Esteve -carrer Barcelona i voltants (Dos passos més, El Tastet, Frutos Ramírez Restaurant, Mito Sushi Restaurant, Nigromante Restaurant, Pastisseria Sant Jordi) i altres més allunyades com La Balena - a la plaça Catalunya-,  el bar Uday -al carrer Tarragona, 33- i el Soho - a la carretera de Sabadell , 48-.

L’organització,  per tal de fomentar la participació a la ruta,  ha convocat dos concursos. El primer, el d’Instagram, premia la foto que obtingui més ‘m’agrada’ amb l’etiqueta #corretapacastellar18. “L’autor o autora de la fotografia amb més ‘m’agrada’ comptabilitzats fins al diumenge 15 de juliol guanyarà una samarreta oficial de la cinquena edició d’enguany”, apunta Clapers. Hi ha un altre concurs, el de tastadors. Es pot optar a un dels tres premis que es sortegen omplint les butlletes als establiments participants. S’han d’aconseguir cinc segells de tapes diferents i anotar la que li ha semblat més bona al tastador. La butlleta amb els cinc segells s’ha de dipositar a les urnes que hi ha als locals. El primer premi consisteix en una samarreta oficial i cinc tapes gratuïtes per la següent edició. El segon i tercer premi també gaudiran de cinc tapes gratuïtes en la pròxima edició.

El resultat del sorteig de les urnes es farà públic el  20 de juliol a través de les xarxes socials i  L’ACTUAL.  Només hi poden participar les persones majors de 18 anys. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris