17206030515780_950x634
Els jugadors de la selecció espanyola celebrant el passi a la final de l'Eurocopa després de derrotar França dimarts passat
11/07/2024 Actualitat
Pantalla gegant a la plaça d’El Mirador per veure la “roja”

El partit es podrà veure a les 21 h des de la plaça d'El Mirador

Redacció

Com en moltes ciutats i pobles de l’Estat espanyol, Castellar del Vallès també instal·larà una pantalla gegant per poder veure la final d’Espanya a l’Eurocopa de futbol diumenge 14 de juliol a les 21 h del vespre.  En aquest cas, l’Ajuntament de Castellar del Vallès habilitarà una pantalla gegant a la plaça d’El Mirador, per veure la final masculina de l’Eurocopa de futbol entre les seleccions d’Espanya i Anglaterra. Des de l’Ajuntament es demana gaudir d’aquest esdeveniment esportiu d’una manera cívica i respectuosa.

 

El PP celebra que l’Ajuntament posi una pantalla per veure Espanya

D'altra banda, aquest dijous el PP de Castellar del Vallès ha fet públic un comunicat on "celebra" que l’Ajuntament posi una pantalla gegant per veure la final de l’Eurocopa tal i com ells van demanar al consistori un cop es va confirmar que Espanya era finalista. La presidenta local del PP, Alicia García, es mostra "molt satisfeta per la decisió" ja que la seva formació havia fet aquesta petició a l’Ajuntament i que, finalment, es farà realitat el pròxim diumenge. “Demanem a tothom gaudir d’aquest esdeveniment esportiu d’una forma cívica i respectuosa”, ha dit la presidenta local del PP.

Comparteix
M'agrada
Comentaris