23/05/2022 Actualitat
El Mercat organitzarà el 3 de juny un parc infantil amb castells de sorra i jocs tradicionals

Amb una compra mínima de 10 € a qualsevol de les parades del Mercat Municipal entre el 30 de maig i el 3 de juny es podrà obtenir una fitxa per accedir a l’activitat

Redacció

El Mercat Municipal promourà el dia 3 de juny, de 17 a 20 h, un parc infantil a la plaça d’El Mirador que contindrà com a principals atraccions un taller de creació de castells amb sorra màgica i fins a 45 jocs tradicionals.

 

Per accedir a l’activitat, pensada per a infants a partir de 4 anys, caldrà obtenir una fitxa que es podrà aconseguir a qualsevol de les parades del Mercat Municipal amb una compra mínima de 10 € entre el 30 de maig i el 3 de juny.

 

En aquest parc infantil, que anirà a càrrec de la ludoteca mòbil La Xarranca, els nens i nenes a partir de 4 anys s’endinsaran en un castell i podran jugar a construir estructures amb diferents sorres de colors molt vius. Per fer-ho utilitzaran motlles de muralles, teulades o ponts, a més de xurros i rodets per fer més fàcil la construcció. Els infants jugaran amb un material innovador que té el tacte de la sorra, però la consistència de la plastilina.

 

La plaça s’omplirà a més amb 45 jocs tradicionals repartits en sis estructures de fusta. Aquests elements, que promouen l’agilitat, l’equilibri, l’habilitat i l’organització entre els participants, inclouen carreres de sacs, diàbolos i xanques, entre d’altres. L’organització d’aquesta activitat va a càrrec de la Regidoria d’Activitat Econòmica de l’Ajuntament (Unitat de Comerç), amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Comparteix
M'agrada
Comentaris