08   torra castellvi ciuro_617x412
Lourdes Ciuró, Pau Castellví i Quim Torra en un acte recent a Sabadell
27/03/2019 Actualitat
Junts per Castellar trasllada la reivindicació de l’accés a la C-58 al president Quim Torra

El cap de llista, Pau Castellví, es va reunir dissabte amb Torra que va visitar Sabadell en suport a l’alcaldable de la ciutat Lourdes Ciuró

Coincidint amb la visita del president de la Generalitat Quim Torra a Sabadell el dissabte 23 de març, l’alcaldable de Junts per Castellar, Pau Castellví, va poder reunir-se amb l’alcaldable per Sabadell Lourdes Ciuró i el President. En aquesta reunió, segons detalla Junts per Castellar en un comunicat de premsa, Castellví va posar sobre la taula “les necessitats de Castellar", com l’accés a la C-58 -competència del ministeri de Foment- i per la qual, segons el Comunicat, l'alcaldable també es presenta al Congrés com a número 9 per Barcelona de Junts per Catalunya. Castellví també va traslladar al president Torra la necessitat de “l’arribada del tren a Castellar o la demanda del col·lectiu  Suma+ de tenir més vetlladors a les escoles castellarenques per atendre la diversitat funcional dels alumnes de la vila”.

 

El comunicat de Junts per Castellar informa que el President Torra es va comprometre “a donar seguiment a aquestes reivindicacions”. Junts per Castellar va aprofitar per convidar Quim Torra a la vila pròximament “perquè pugui prendre nota de les necessitats i fortaleses del poble”. L’alcaldable Pau Castellví afirma en l’esmentat comunicat que “des de Junts per Castellar defensarem les necessitats del poble on faci falta i no pararem fins que siguin ateses. Farem servir cada contacte i totes les oportunitats possibles”.

Comparteix
M'agrada
Comentaris