20240708 PimecValles 037_1440x961
El director general de GAPSA, Enrique González, amb la directora adjunta Anabel González, recollint el premi acompanyats de l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel García, i el vicepresident de PIMEC Vallès, Carlos Rodríguez -de verd- i el president de PIMEC Vallès, Xavier Pujol - a la dreta de tot- || CEDIDA
09/07/2024 Actualitat
GAPSA rep el Reconeixement de PIMEC Vallès pel seu creixement

El guardó es va lliurar ahir a Terrassa en la segona edició de reconeixement a les pimes i les persones autònomes de la comarca

Jordi Rius

L’empresa Grupo Armario Persiana S.A.U, (GAPSA), ubicada al polígon del Pla de la Bruguera, va rebre dilluns un dels nou reconeixements que atorga la patronal PIMEC Vallès, en concret  “pel seu creixement notable gràcies a la seva excel·lència dels seus productes, mantenint un alt nivell de qualitat i innovació”, segons es va llegir durant l’atorgament dels premis que es van lliurar a l’Auditori de Terrassa davant de 200 empresaris i empresàries de la comarca en la seva segona edició.


GAPSA és líder en la fabricació d’armaris metàl·lics de persiana i ocupa el primer lloc en exportacions a nivell nacional del seu sector. Segons Anabel González,  adjunta a direcció que va recollir el premi juntament amb el seu pare, Enrique González, fundador de la companyia i actual director general,  “no ens esperàvem el  guardó,  però és tot un reconeixement  a la nostra expansió internacional”.  
Actualment GAPSA compta amb més de 4.000 clients actius, que actuen com a distribuïdors del producte i aconseguint que un 85% de les vendes es destinin a les exportacions a Europa, Amèrica, Àfrica i Àsia. L’empresa també té delegacions exteriors, sobretot a França, amb magatzems logístics a París, Lió, Lille, Burdeus i Toulouse.  L’empresa també està intentant trobar nínxol de mercat als Estats Units, explica González. 


L’empresa concentra tot el procés de producció a les instal·lacions de Castellar -una nau d’uns 10.000 metres quadrats al carrer de la Conca de Barberà-, des del tractament de l’acer, la mecanització, el pintat o el muntatge, amb la filosofia de no dependre de l’exterior.  


Després de viure els anys de glòria i la posterior crisi del tèxtil, Enrique González, que va arribar a Sabadell el 1963 provinent de Sevilla va decidir crear GAPSA. L’empresa va començar el 1996 amb 14 persones i actualment ja supera el centenar. L’armari metàl·lic de persiana continua sent, 28 anys després, el seu producte més emblemàtic i ho és per la seva funcionalitat i per la seva qualitat.


L’empresa té una forta implantació a Cuba i ha exposat tota la seva gamma d’armaris metàl·lics en diverses ocasions a la fira Cuba Industria, una de les més importants a nivell industrial del país caribeny. De fet, fa vuit anys, quan l’empresa va celebrar els seus 20 anys de vida, va convidar als actes de celebració la Cònsol general de Cuba a Barcelona,  en una mostra de la relació comercial que existeix entre l’empresa i el país americà.

Comparteix
M'agrada
Comentaris