Vehicle distribuint sal
Vehicle distribuint sal
24/01/2023 Actualitat
Es distribueix sal a les urbanitzacions per prevenir els efectes de la neu i les glaçades

Tant ahir com avui al matí, la Regidoria d’Espai Públic ha distribuït sal a les vies principals i a les parts altes i obagues del Racó i el Balcó de Sant Llorenç, urbanitzacions que es troben a les cotes més elevades del municipi

Redacció

L’Ajuntament de Castellar del Vallès es prepara per reduir els efectes del descens de temperatures i el risc de nevades i glaçades d’aquests dies. Tant ahir com avui al matí, la Regidoria d’Espai Públic ha distribuït sal a les vies principals i a les parts altes i obagues del Racó i el Balcó de Sant Llorenç, urbanitzacions que es troben a les cotes més elevades del municipi.

A més, també s’han deixat saques de sal potàssica a diversos punts de les urbanitzacions. L’objectiu és que el seu ús sigui més accessible i immediat en cas de glaçades.

Aquesta sal s’utilitza, en cas que s’agreugin les condicions meteorològiques, en uns itineraris establerts per a totes les urbanitzacions i també al nucli urbà, especialment a les entrades d’equipaments municipals i als espais de més afluència de persones, com el Mercat Municipal o el Centre d’Atenció Primària.

Els primers flocs han començat a caure aquest matí, cap a les 10.15. La cota de neu se situa ara entre els 200 i els 400 metres. A partir de la tarda aniria pujant fins als 800 metres, tret de Ponent i terç sud. Protecció Civil recomana consultar el Meteocat per saber on plou i neva amb exactitud

 

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris