Un dels polos de la col·lecció tardor-hivern 2016_617x412
Un dels polos de la col·lecció tardor-hivern 2016 - Cedida
20/09/2021 Actualitat
L’empresa Batech estrena el Pla Renova’m

Només cal que es porti un polo antic de la marca a la botiga oficial de Batech a Barcelona i s'oferirà un descompte de 20 euros per al nou polo

Redacció

L’empresa castellarenca de polos tècnics Batech ha posat en marxa el Pla Renova’m destinat a renovar un antic polo de la marca i bescanviar-lo per un de nou, amb una rebaixa de preu. La promoció està destinada a canviar un polo a l’armari que ja no ens posem i tenir-ne un de nou amb 20 euros de descompte. No cal preocupar-se per l’antiguitat o l’estat del polo. Només cal que es porti la peça antiga a la botiga oficial de Batech a Barcelona (C/ Provença 203).

Batech, creada fa set anys per l’enginyer industrial Santi Simon i el teòric tèxtil Lluís Latorre,  va obrir al juliol la seva secció outlet amb aproximadament un miler de peces de la temporada passada. El servei està disponible tant a la botiga física del carrer Provença de Barcelona com a la pàgina web de Batech. A la secció, es pot trobar des de polos fins a camises d’estiu i d’hivern, tret de parques, bombers o armilles. L’empresa va preferir obrir un outlet abans que fer rebaixes. Els descomptes a la zona outlet oscil·len entre el 15 i el 35% depenent de l’article.

Comparteix
M'agrada
Comentaris