08  F.Ocupacional 1_1440x961
La tinent d’alcalde d’Activitat Econòmica, Anna Marmol,  amb les persones del curs d’atenció sociosanitària en institucions. II AJ. CASTELLAR
31/01/2023 Actualitat
Comencen nous cursos de formació ocupacional

Es tracta de 28 persones que han començat els respectius cursos a El Mirador

La tinent d’alcalde d’Activitat Econòmica, Anna Marmol, va donar la benvinguda dijous passat, 26 de gener, als 28 alumnes que han iniciat aquest mes de gener a El Mirador dos cursos de formació ocupacional amb certificat de professionalitat de nivell 2: d’una banda, 14 persones s’han inscrit a un curs d’atenció sociosanitària en institucions; i de l’altra, 14 persones més duen  a terme un curs d’activitats de gestió administrativa.

 
Les dues propostes formen part del programa de formació d’oferta en àrees prioritàries (FOAP) adreçat a persones en situació d’atur, són gestionades pel Servei Local d’Ocupació i estan subvencionades íntegrament pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) amb un import total de 127.000 euros.


El curs de formació d’activitats de gestió administrativa es va iniciar el dilluns 9 de gener i finalitzarà a finals de setembre. Consta d’un total de 920 hores, de les quals 80 seran de pràctiques en diverses empreses de Castellar i Sabadell. La formació teòrica es realitza a les dependències d’El Mirador, de dilluns a divendres de 8 a 15 hores.

 

 

08  F.Ocupacional 2

Inici del curs de gestió administrativa. || AJ.CASTELLAR

 

El curs d’atenció sociosanitària en institucions va començar el 23 de gener i acabarà a finals del mes de juny. Té una durada de 490 hores i també es du a terme a El Mirador, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores. Com en la formació anterior, també inclou 80 hores de pràctiques que es duran majoritàriament en residències geriàtriques.  Per  fer aquest curs s’han homologat tres aules taller d’El Mirador d’acord amb els requeriments establerts pel SOC.  

Comparteix
M'agrada
Comentaris