Alimentaria_617x412
L'equip de GastroFresc davant l'estand del saló Alimentària
19/04/2018 Actualitat
Castellarencs a Alimentària

GastroFresc i Miki Vilanova, que treballa al grup Apats Food, són el castellarencs que han participat al saló

Redacció

La fira Alimentària tanca avui portes i ho ha fet amb gran assistència de públic durant els quatre dies que ha durat. Entre els diferents expositors hi ha l’empresa castellarenca Gastronomia Fresca (GastroFresc) que està en el pavelló 6 del certamen. A l’estand hi ha una representació de les empreses que distribueix GastroFresc: l’empresa belga Dira de fruites trocejades, purés 100% naturals i coulis, el fabricant brasiler de polpes de fruita tropicals i exòtiques Brasfrut i el fabricant portugués del sorbet d’açaí Native Açaí. Precisament, en aquest saló Alimentària l’empresa presentava com a novetat el sorbet d’açaí sense sucre.  Des de dimarts i fins avui, l’estand té un show cooking amb el xef pastisser César Romero. D’altra banda, GastroFresc és un dels accionistes de Sorbos, les palletes de sucre comestibles i 100% biodegradables. A Alimentària estava present dins de l’espai Cocktail Shop que reunia els productes més avantguardistes de la cocteleria actual.


MÉS CASTELLARENCS A ALIMENTÀRIA 
També hi ha estat present a Alimentària el castellarenc Miki Vilanova, que treballa al grup Apats Food. Vilanova desenvolupa principalment la seva tasca professional dins d’aquest grup al mercat de la Boqueria. A Alimentària ha participat a l’estand Vega Raw, projecte barceloní de cuina vegana, macrobiòtica, i sense gluten amb ingredients ecològics de petits productors de proximitat. 

Miki Vilanova a l'estand de Vega Raw 

Comparteix
M'agrada
Comentaris