05   4dbeac76 484c 43c0 a303 783ebe590eb4_1440x961
Foto del grup de dones que van fer l'exhibició i el taller de defensa personal, dissabte passat || Aj. Castellar
27/11/2023 Actualitat
Cap de setmana ple d'activitats pel 25N

Dissabte, coincidint amb el dia de la violència contra les dones, entre d'altres activitats, s'hi va organitzar un taller de defensa personal, una 'performance' dels col·lectius feministes i una hora del conte infantil

El dissabte del 25N van tenir lloc moltes activitats de la Regidoria de Feminismes i LGTBIQ+de l’Ajuntament amb motiu del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones. Una de les més destacades van ser el taller i exhibició de defensa personal amb mostra de tècniques per a l’autoprotecció de la dona on van participar un grup de dones que està rebent formació en aquesta disciplina de defensa personal. El 25N també es va muntar una carpa lila amb informació dels serveis municipals adreçats a dones i és va fer una Hora del conte amb perspectiva de gènere a la Biblioteca Municipal.

 

L'activitat va incloure música i lectura de manifestos contra la violència masclista

L'activitat va incloure música i lectura de manifestos contra la violència masclista

 

També dissabte al matí, la ciutadania que passejava pel carrer Sala de Boadella es va trobar una sorpresa davant de la Biblioteca Municipal, i és que diversos col·lectius feministes castellarencs, impulsats per les cantaires del cor d’Atzamares del Cor Sant Esteve i seguides per Les Carnera, tabals de la colla de Diables de l’ETC i la colla de batucada Tucantandrums, van protagonitzar una acció en contra de la violència masclista. Van dur a terme una acció performàtica, van llegir un manifest i van interpretar cançons de temàtica feminista i de protesta.

Comparteix
M'agrada
Comentaris