03 gran recapte_1440x961
Voluntaris de Càritas i de l’escola El Casal recollint aliments divendres dia 25 / C. Domene
20/11/2023 Actualitat
Arriba el 15è Gran Recapte del Banc d'Aliments

La recollida física es farà al BonÀrea, Condis, Aldi i Ametller Origen

Cristina Domene

Sota el lema ‘Alimenta el que importa’, arriba enguany la quinzena edició del Gran Recapte. La recollida física d’aliments tindrà lloc els dies 24 i 25 de novembre a més de 2.000 punts arreu de Catalunya. A Castellar, els voluntaris se situaran davant de quatre supermercats de la vila: Al BonÀrea, del carrer Sala Boadella, al Condis del carrer Montcada, i a l’Aldi i a l’Ametller Origen, del carrer del Berguedà. Begoña Lasaosa, de Càritas Castellar, entitat encarregada de l’organització del Gran Recapte a la vila detalla els productes que més es necessiten: “Llegums en pot, llet i pasta. I ja sabem que l’oli està molt car, però qui pugui, encara que sigui de gira-sol, que en compri, ens aniria molt bé”.


Com ja és habitual en els darrers anys, a banda dels voluntaris de Càritas, s’han ofert per ajudar amb el recapte els alumnes del Col·legi El Casal i els de l’Institut Puig de la Creu, a banda d’alguns castellarencs i castellarenques que han volgut donar un cop de mà en aquesta causa. “Trobem que hi ha un descontentament general en la societat per l’encariment de la vida, i respecte a aquests temes, crec que sempre copsen que la càrrega és pel ciutadà i això es nota. Això no obstant, Castellar sempre respon bé i tinc confiança que enguany també aniré bé. La confiança mai es perd”, diu Lasaosa.


També estan activats els canals per fer donacions econòmiques: a la web de gran recapte o a través del número de Bizum 33596. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris