Entrada principal de l'edifici de Cal Gorina
Entrada principal de l'edifici de Cal Gorina
28/11/2023 Actualitat
L’Ajuntament negocia la compra de Cal Gorina

L’entitat Cal Gorina que havia llogat l’edifici 10 anys fins el març de 2021 ha informat que valora positivament aquesta operació que, segons el consistori, encara no s’ha tancat

L’Ajuntament de Castellar ha confirmat que està negociant amb els propietaris una possible compra de l’edifici de Cal Gorina. Segons fonts municipals, el consistori hi està interessat en fer aquesta adquisició patrimonial però la compra encara no s’ha tancat definitivament. 

 

La notícia ha transcendit arran d’un comunicat fet per l’entitat Cal Gorina, associació que havia llogat durant 10 anys aquest espai ubicat al carrer Centre, 8, per a diverses activitats, en què valora positivament la seva compra per part de l’Ajuntament. D’aquesta manera, segons apunten en el comunicat, es podria donar continuïtat “a les entitats que promouen els valors democràtics, ecologistes i feministes al poble”. També aprofiten per convidar altres associacions sorgides al Casc Antic així com aquelles que hi estiguin interessades a afegir-se al projecte. El març de 2021 van tancar portes perquè no era possible mantenir econòmicament un immoble que es feia servir de forma comunitària per diverses entitats i col·lectius com les Cooperatives de consum i Revaixella, la PAH, l’Assemblea Llibertària o el Col·lectiu Feminista Les Carnera.

 

La possible compra de Cal Gorina per part de l’Ajuntament obeeix a una estratègia que ja l’equip de govern va anunciar a principi del mandat de fer inversions en terrenys que permetessin la construcció d’habitatge protegit i també en la compra de patrimoni, com seria el cas de Cal Gorina.

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris