asa9366_617x412
Nayim Eskali no ha tingut les ocasions de les que va gaudir a Cardedeu. Albert San Andrés
24/09/2018 Esports
Inoperants (0-1)

Una UE Castellar estàtica perd els tres punts enfront un voluntariós FC Joanenc

La UE Castellar deixa escapar els tres punts enfront del FC Joanenc en un partit on els de Juan Antonio Roldán no han agafat el ritme en cap dels 90 minuts de joc. Tercera derrota en quatre jornades que aboquen a l’equip a la part baixa de la taula.

Un descarat Joanenc s’ha emportat els tres punts del Joan Cortiella després d’aconseguir una lluitada victòria enfront d’un rival que tot i intentar-ho a la segona part no ha sabut fer gol. Els grocs sortien al terreny de joc pressionant la sortida de la pilota i creant problemes als locals en la circulació. La seguretat defensiva dels blanc-i-vermells però, topava amb el col·lapse al centre del camp que no aconseguia fer arribar la pilota en condicions a extrems i davanter.

Els de Marc Viladrich llegien millor les opcions de joc i es plantaven davant la porteria defensada per Pau Roldán –Alberto Serrano complia el partit de sanció per l’expulsió a Cardedeu- que es mostrava segur sota pals en el debut com a titular. Al minut 24 el col·legiat anul·lava un gol als del Bages per un fora de joc molt protestat.

La calor del migdia ofegava el joc local fins al punt de veure’s tancat en la seva àrea durant uns minuts i el Joanenc no desaprofitava l’ocasió. Una centrada des de l’esquerra era rematada a plaer per Sergi Gómez, el jugador de menys alçada al terreny de joc, que aconseguia sobrepassar la defensa castellarenca. Corria el minut 38 i els locals quedaven totalment inoperants.

Roldán reaccionava a la mitja part amb dos canvis: sortien al terreny de joc Dani Quesada i Aitor Granados per donar més profunditat al joc ofensiu substituint un poc encertat Nayim Eskali i un Jan Marc Roldán amb poques intervencions a la primera part. Aviat però, el tècnic asseia ‘Grego’ Carreras i feia debutar a casa al juvenil Adrián Ruz, que ja havia estat titular a la primera jornada de lliga a Santa Eulàlia de Riuprimer. Marc Estrada substituïa també a un desconegut Óscar Carmona.

Dos minuts després de l’últim canvi, el col·legiat anul·lava el segon gol al Joanenc per fora de joc i feia trontollar l’ànim local.

Un ànim que només aconseguia aixecar Aitor Granados, traient una pilota sota pals i deixant espurnes de molta qualitat sobre la gespa. Era l’exespanyolista qui creuava una pilota de banda a banda per a Quesada, que feia el control i li deixava en safata la pilota a Marc Estrada, que rematava al primer pal, enviant-la fora.

Granados tornava a repetir connexió sis minuts després, al 76, a pilota aturada però Quesada l’enviava als núvols.

El centre del camp local seguia totalment inoperant amb un Òscar Arias sense ritme ni visió en la transició de la pilota, que era substituït al 79 per ‘Candi’ Marcos. El joc s’estenia a les bandes on Granados pujava a l’extrem recolzat a la defensa per ‘Candi’. El rival es limitava a defensar el resultat aprofitant la contra com a únic recurs.

Sense gaires remats ni punteria, el Castellar veia passar els minuts sense cap gol, esfumant-se l’opció de sumar cap punt, tot i els quatre minuts d’afegit. Els del Bages encara gaudirien d’una bona ocasió amb un xut de falta des de la dreta de la frontal, on Marc Sala feia lluir-se a Roldán que enviava la pilota a córner. El remat de cantonada sortia alt. El partit s’acabava amb el 0-1 i els castellarencs sumaven la tercera derrota de la temporada.

“Potser el resultat del partit no és el més just, però tampoc ha estat un dels nostres millors partits. Hem estat lents en la circulació de la pilota, molt previsibles i amb poca mobilitat” ha explicat Juan Antonio Roldán.

“L’equip és molt jove i és qüestió de temps millorar els resultats” ha afegit, mentre ha reconegut que els inicis de temporada no són l’especialitat de l’equip i “sempre ens costa molt i aquest any serà una temporada molt difícil. Tres punts en quatre partits són molt pocs i crec que si ens quedem a la part baixa, serà complicat. Hem de revertir la situació com abans millor”.

La falta de definició als metres finals és una de les carències de l’equip, que ha vist com cap dels seus davanters són capaços de marcar diferències davant de porteria i encara enyora els gols del sabadellenc Jairo Díaz, el qual no ha tingut un substitut de garanties des de la seva marxa.

L’equip ocupa la 13a posició del grup 4 de Segona Catalana, abans de visitar al CD Masnou, vuitè classificat (dues victòries, un empat i una derrota).