Portada 466
Festa de celebració de Sant Joan de Déu, el patró dels Bombers Voluntaris i els ADF.
Festa de celebració de Sant Joan de Déu, el patró dels Bombers Voluntaris i els ADF. (Quim Pascual)
09/03/2018 - Actualitat
Aquest diumenge, festa al Parc de Bombers!
Els bombers voluntaris de Castellar celebraran la festa del Patró dels Bombers amb una jornada de portes obertes, una exhibició dels Capgirats i un simulacre d'accident. A més s'instal·laran inflables i s'organitzaran jocs per als infants
Redacció
El proper diumenge tindrà lloc la tradicional Festa del Patró dels Bombers, que és Sant Joan de Déu. La celebració començarà a les 9.30h amb una xocolatada al parc, al carrer de Berguedà, 39. De 10h a 12h es podran visitar les instal·lacions del parc. Al punt de les 12 del migdia, els Castellers de Castellar faran una exhibició. A les 13h els Bombers duran a terme un simulacre d'accident de trànsit amb la col·laboració de la Policia Local i l'empresa d'ambulàncies Falck VL. La jornada clourà amb una dinar de germanor amb amanides, fideuà, postres i beguda. Durant tot el dia hi haurà servei de bar, jocs per als infants i també inflables.

Cal destacar que un any més, al parc s'habilitarà una unitat mòbil dels Banc de Sang i de Teixits de Catalunya. Sota el lema, els bombers t'acompanyen a donar sang, a partir de les 10h i fins les 15h es promourà la donació de sang.
M'agrada
Comentaris