Carmelo Morales va mantenir un ritme infernal a la cursa d'Albacete_617x412
Carmelo Morales va mantenir un ritme infernal a la cursa d'Albacete - EASYRACE MEDIA SERVICE
06/10/2017 Actualitat
Carmelo Morales té el títol a tocar
La victòria a Albacete deixa el Campionat d'Espanya en safata per al castellarenc
Carmelo Morales va aconseguir al circuit de La Torrecica d'Albacete, la segona victòria de la temporada i ja només quedarà la cursa de Jerez a finals de mes per certificar la cinquena corona espanyola. Max Sánchez va aconseguir una sensacional cinquena plaça després de sortir des de la 16 posició.

El '31' només necesitarà sumar nou punts a l'última cita del circuit de Jerez -on hi hauran dues mànigues- per proclamar-se matemàticament pentacampió d'Espanya de Superbike. Els 42 punts d'avantatge sobre Ángel Rodríguez després de la victòria d'Albacete li donen un còmode matalàs al del EasyRace BMW a Jerez, on no necessitarà arriscar gaire. Una setena posició en alguna de les dues curses serà suficient, ja que en cas d'empat amb Rodríguez, dependria de les victòries que poguès aconseguir el del Stratos. Vuit punts -vuitena posició- a la primera cursa, sempre i quan, Rodriguez no guany, també el farien campió.

A Albacete, el pilot aconseguia la pole position en la jornada de dissabte, la primera de la temporada i amb l'equip Easyrace, marcant el millor temps 1'30.771 i el rècord absolut del circuit manxec.

Diumenge, una bona sortida va permetre 'Carmelito' imposar un ritme molt alt, amb una BMW amb la qual ja ha aconseguit adaptar-se per complet, com va demostrar abans de les vacances amb la victòria a Motorland Aragó.
Tot i la insistència de Rodríguez primer, que marxava al terra a l'inici i d'Alejandro Medina (Cardoso School) després, el castellarenc sumava la segona victòria de la temporada i s'aproxima al seu objectiu.

El pilot va explicar després de la cursa que "el cap de setmana ha estat molt bo per l'equip, ja que hem aconseguit un bon nombre de punts. No podem confiar-nos, i cal seguir treballant dur en la moto. Estem més prop del nostre objectiu de ser campions i espero que a Jerez puguem acabar de manera excel·lent la temporada"

Per la seva banda, Max Sánchez va patir de valent a Moto4 sobre l'asfalt de La Torrecica i la multitud de canvis en els settings de la MIR Racing el classificaven en 16 posició. Una excel·lent cursa el feia acabar en cinquena posició després d'una gran remuntada i ocupa la vuitena posició provisional al campionat, que ja coneix el campió: Marcos Ruda.

"La veritat és que no esperava fer una carrera tan bona, ja que sortia molt endarrerit i acabar cinquè és un gran resultat. Seguiré entrenant fort per lluitar pel podi a Jerez" va explicar el 'Mini31', que s'ha quedat a les portes del calaix en dues curses aquesta temporada.