Jordi Torrents durant la cursa dels 5.000 metres a Torrent_617x412
Jordi Torrents durant la cursa dels 5.000 metres a Torrent - Cedida
07/07/2017 Esports
Torrents, campió d'Espanya
El castellarenc s'emporta la victòria als 5.000 metres a València
Albert San Andrés
L'atleta del FC Barcelona, Jordi Torrents (14:11,11 s) va proclamar-se campió d'Espanya promesa als 5000 metres, en la prova disputada a Torrent (València), després de superar per la mínima a Carlos Mayo (14:11,60 s) en l'esprint final. Raúl Celada (14:13,36 s)completava el podi.
Després del bicampionat de Catalunya aconseguit a inicis de juny en els 800 i el 1500 metres, el castellarenc no va deixar passar l'oportunitat d'emportar-se la victòria en una espectacular cursa on inicialment no havia de participar, ja que la va canviar pels 1500 m.
L'atleta ja té la mirada posada als campionats d'Europa promesa, on va aconseguir la mínima pels 5000 m pels campionats de Bydgoszcz (Polònia), al maig a l'International Flanders Athletics Meetic d'Oordegem, on va acabar en tercera posició (13:55,59), pel darrere de l'alemany Sebastian Hendel i del guanyador, el francès Nicolas Witz. A més, Torrents també té la marca per a competir als 1500 (3:42,64), aconseguida a Huelva el 14 de juny.