13/12/2017 Actualitat
Castellar en Comú sosté que cal reobrir el servei d'urgències nocturn del CAP "a partir del 22D"
Defensen aquesta proposta per intentar descongestionar les urgències del Taulí, hospital de referència dels castellarencs
La situació de col·lapse del Taulí denunciat pels sindicats ha portat Castellar en Comú Podem a fer un comunicat que demana reobrir els serveis d'urgències del CAP a la vila, "fet que en gran mesura incidiria en descongestionar el servei d'urgències del Parc Taulí de Sabadell", apunten. Els 'comuns' sostenen que el nou govern que sorgeixi de les eleccions del 21D "ha de revertir les retallades". En aquest sentit, recorden que "una de les primeres retallades que CiU va fer el 2011 i que més han afectat a la igualtat d'accés als serveis públics van ser les retallades al CAP, i Castellar n'és un exemple".

Finalment, els 'comuns' recorden que a través d'una proposta parlamentària seva es va instar el govern ha reobrir aquest servei, petició "menystinguda" tot i que havia rebut el suport d'ERC i PDeCAT, forces polítiques que, segons Castellar en Comú, "ara fan demagògicament bandera d'agenda social als seus programes"

Comparteix
M'agrada
Comentaris
 
Ricard 19 de desembre - 01:57h
És que les urgències del CAP no haurien d'haver-se tancat mai. Com les farmàcies de guàrdia !!! . Té "valor" que si et posses malament a mitjanit hagis de avisar algú que t'acompanyi al Tauli i que després hagis d'anar a les farmàcies de guardia de Sabadell a comprar els medicaments. Crec que s'hauria d'actuar ràpidament en els dos casos i mantenir obertes les urgències tota la nit.