03/09/2021 Opinió
I visca la Festa Major!
Rafa Homet

El disseny del programa de Festa Major que, a una setmana vista, trobem penjat al web municipal, és el millor resum que he vist fins al moment sobre la situació de l’Ajuntament de Castellar: un full de Word sense cap gràcia ni estètica fet a correcuita. Com si tot plegat s’hagués improvisat o ningú no hagués pensat que, en cas de poder fer la Festa Major, caldria fer un programa. 
Tindrem una Festa Major reduïda, amb aforament i amb molts peròs, però tindrem la Festa Major que no vam tenir l’any passat. I ens n’hem d’alegrar. 
Agraïm l’esforç d’entitats i treballadors municipals que faran possible que puguem celebrar una Festa Major en aquestes circumstàncies tan complicades. És a les nostres mans fer-nos la festa nostra i sentir que som de festa, que és el moment de Castellar. 
Amb totes les prevencions i precaucions que vulgueu, però gaudim de la Festa Major, recuperem els carrers, socialitzem, compartim i retrobem-nos. Fem poble, fem xarxa, fem Castellar. Un bon moment per fer el Castellar que volem.

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris