08/01/2021 Opinió
Els veïns d’El Balcó de Sant Llorenç hem passat el Cap d’Any sense electricitat
Associació de Veïns El Balcó De Sant Llorenç

Els veïns d’El Balcó hem passat el Cap d’Any sense subministrament elèctric. Els problemes van començar sobre les 9 de la nit, fins l’apagada total, al voltant de mitjanit. El servei es va restablir a les 10.30 del matí.
Sembla ser que un transformador de mitjana tensió literalment va explotar.
Aquest es un episodi més que mostra l’estat d’abandonament que pateix El Balcó tant per part de les companyies subministradores com de l’Ajuntament.
Des de l’Associació de Veïns El Balcó de Sant Llorenç ens hem estat queixant des de l’any 2017 d’aquesta situació i continuem fent-ho, sense cap resultat.
Manca de serveis com papereres, fonts, espais per a la gent jove, un local on poder reunir-nos, cablejat elèctric i telefònic penjant per tots els carrers, estat de voreres penós, especialment a les parcel·les sense edificar. Estat d’abandonament d’arbres i sotabosc de les parcel·les sense edificar. Senyalització de carrers deteriorada i il·legible. Enllumenat públic insuficient.
Aquests són alguns dels problemes que denunciem reiteradament a l’Ajuntament sense cap resultat.
Si consultem els pressupostos de l’Ajuntament i la seva realització, podem veure que el 2018, 2019, 2020 i 2021 les inversions a El Balcó han estat de 0 (zero) euros.
Tenint en compte que aquests pressuposts estant al voltant dels 23-24 milions d’euros, creiem que s’hi podria fer alguna cosa, encara més si tenim en compte que el 2019 el pressupost era d’uns 23 milions i finalment les despeses van pujar a quasi 32 milions.

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris