13/01/2023 Opinió
Tota pedra fa paret i tot veïnat fa bona feina
M. Teresa Relat Tarrats

Al bell mig de les cases de les Arenes hi ha un camí vorejat per un mur de pedra seca que aguanta un petit espai on creixen els lliris i on els veïns i veïnes, fa 40 anys, vam posar una escultura en memòria de Fèlix Rodríguez de la Fuente, que havia mort deixant-nos un llegat d’estimació pels animals i la natura.
Aquest mur s’estava enfonsant de manera que perillava l’estabilitat de l’espai enjardinat i afectava greument el pas pel camí que porta a la sortida d’emergència del poble en cas d’incendi. I no trobàvem qui l’arreglés. 
Finalment, el diumenge dos d’octubre, amb l’ajuda indispensable dels amics de l’ADF de Castellar del Vallès i la bona col·laboració dels veïns, l’hem arreglat! Pedra sobre pedra, triant-ne la mida, la forma i el color, hem refet el mur i hem garantit el pas pel camí d’emergència.
Ha quedat molt bé i estem molt satisfets del que pot fer un poble ben avingut i amb voluntat de col·laborar. Ja ho diuen: “tota pedra fa paret”. I nosaltres podem d’afegir que “tot veí i veïna fa bona feina”! Gràcies a tothom!!!

Comparteix
M'agrada
Comentaris