09/02/2024 Opinió
Tot a punt per al Bram!
Joana Borrego

Està a punt de començar una nova edició de la Mostra de Cinema Bram!, i ja en van 16, en què podreu gaudir de les millors pel·lícules de temàtica social que formen part de la darrera temporada cinematogràfica. 
Entre el 23 de febrer i el 3 de març es projectaran a l’Auditori prop d’una vintena de pel·lícules, moltes amb nominacions i premis en diversos festivals.
Coorganitzat pel Club Cinema Castellar Vallès i l’Ajuntament, el Bram! és una aposta clara pel cinema de qualitat, tant per les pel·lícules que es projecten com pels convidats que ens visiten.
Un exemple és la sessió inaugural, que comptarà amb l’assistència de Patricia Font, la directora d’El mestre que va prometre el mar, pel·lícula que opta a sis Premis Gaudí i a cinc Premis Goya.
Altres films com El viejo roble (de Ken Loach); Upon Entry  (d’Alejandro Rojas i Juan Sebastián Vásquez); Perfect Days (de Wim Wenders); Fallen Leaves (Aki Kaurismäki); Yo, capitán (Matteo Garrone); Vidas pasadas (Celine Song); La memoria infinita (Maite Alberdi) o La zona de interés (Jonathan Glazer), formen part de la programació.
L’oferta cinematogràfica es completa amb el Bram! Infantil, el Bram! Escolar, una iniciativa conjunta amb la Guia Didàctica i el Club Cinema, i la programació de diverses projeccions que tenen una connexió directa amb la vila.
A més, aquest any la mostra compta amb la col·laboració del grup de criança SomTribu, que porta el documental Parir, sobre la violència obstètrica i les seves conseqüències, i repeteix col·laboració amb l’Aula d’Extensió Universitària, que ha programat la conferència “Els arguments universals del cinema” a càrrec del professor d’iconografia del cinema Jordi Balló.
En definitiva, una gran mostra i un dels principals atractius culturals de la nostra vila que ha estat possible gràcies als socis i col·laboradors del Club Cinema i a la participació del teixit associatiu castellarenc.

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris