25/09/2020 Opinió
Tornem a l’Auditori!
Joana Borrego

a literatura, el cinema i la música o, fins i tot, el teatre i els concerts (en streaming) van fer que el trist i dur confinament fos més suportable per a tothom.
Després d’aquests mesos, i de les primeres activitats culturals al nostre municipi a l’aire lliure, ara és el moment de recuperar l’emoció de la cultura en directe a l’Auditori.
Tornem amb ganes d’emocionar-nos, reflexionar, compartir i viure en directe la màgia del cinema i les arts en viu.
L’Auditori es trobava en un moment molt dolç just quan va esclatar la pandèmia, amb un públic fidel a totes les propostes que acull, des de la programació professional de teatre i música, passant pel cinema d’estrena dels diumenges, la programació del Cicle Gaudí i del Cinefòrum i les propostes musicals i teatrals de les escoles i entitats del municipi.  Cal que tornem a l’Auditori, prenent totes les precaucions i mesures sanitàries marcades per fer d’aquest equipament un espai segur. Aquest divendres reobre l’equipament amb el cicle del Documental del Mes i el proper cap de setmana donem el tret de sortida a la programació del Club Cinema Castellar i la programació estable de teatre i música, i ara també dansa.
Seguim amb el compromís de programar els espectacles que es van veure afectats per les anul·lacions de la temporada passada, o de la Festa Major, i una aposta per companyies i formacions professionals del territori, conscients que ara és el moment de seguir apostant pel sector cultural.
De la mateixa manera, s’ha dissenyat una formació per a totes les entitats socials i culturals del municipi per anar iniciant la tornad amb totes les garanties sanitàries a les activitats que tots i totes hem trobat a faltar.
Gaudim de la cultura!

Comparteix
M'agrada
Comentaris