13/05/2022 Opinió
Torna l’Aplec de Castellar Vell!
Ignasi Giménez

A poc a poc anem recuperant la immensa majoria de les activitats que la pandèmia ens va obligar a ajornar. 
Aquest diumenge, 15 de maig, és el moment d’una de les trobades més nostrades: l’Aplec de Castellar Vell.
La seva 42a edició, després de dos anys de parèntesi, retorna amb tota l’esplendor i amb les activitats habituals.
Recuperarem el tradicional concurs d’arrossaires, el concurs de creacions de flors boscanes que proposa l’Escola Nocturna, els jocs de cucanya a càrrec de Colònies i Esplai Xiribec i les actuacions de les colles del Ball de Bastons, el Ball de Gitanes, els Castellers de Castellar i els Gegants de l’Esbart Teatral de Castellar.
Completa l’oferta d’activitats la trobada oberta Urban Sketchers Dibuixant Castellar, organitzada pel Centre Excursionista, i el concurs de dibuix per infants.
El Centre d’Estudis de Castellar - Arxiu d’Història, d’altra banda, farà dues visites guiades a l’interior de l’ermita de Castellar Vell a càrrec de l’arqueòleg Jordi Roig.
L’Aplec de Castellar Vell és una ocasió magnífica per trobar-nos amb els nostres veïns i veïnes en un ambient festiu i en un entorn privilegiat. Però, i això és encara més important, també és una oportunitat de reafirmar la nostra identitat com a castellarencs i castellarenques.
Des d’aquestes pàgines m’agradaria animar-vos a tots i totes a participar en la trobada, amb l’esperit de germanor que ens defineix.
També vull aprofitar per agrair a totes les persones que han participat en aquesta nova edició tot l’esforç que han fet perquè sigui un dia rodó.
Apropeu-vos a Castellar Vell a menjar un bon arròs i a gaudir de la festa i l’ambient!

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris