07/06/2024 Opinió
Resposta a ERC
Anna Vidal

Com a vilatana de Sant Feliu del Racó i usuària del Centre Feliuenc, vull exposar el meu punt de vista vers el discurs sense fonaments i destructiu que emeteu sobre el nostre estimat Centre Feliuenc.
Els que en parleu, en seu de saló de plens o amb articles a L’Actual, no sou clients d’aquest lloc emblemàtic i referent per a la majoria d’habitants del poble. El Centre és un punt de referència i d’unió dels feliuencs, de tal manera que tots ens hi sentim com a família i  tothom hi és benvingut.
Recordo que durant  la pandèmia de la covid-19 el responsable de l’establiment referenciat, que també és gestor de la botigueta de queviures, es va preocupar per nosaltres fent-nos arribar a casa els productes de necessitat com la verdura, la carn, el peix, llegums, pa i així podria seguir fent una llista sencera de la compra... en aquells moments ningú dels que diu pestes del Centre no va fer ni un xic per la comunitat, en canvi, el Sr. Juan Carlos Segovia i Bravo es va desviure pels seus convilatans. Amb això vull dir que aquests d’ERC de Castellar  no són coneixedors de la realitat del Centre Feliuenc, i es denota una clara intenció quan queden poques setmanes per a la renovació o cancel·lació de la concessió de l’establiment, i els considero uns oportunistes.
Aquest escrit té el suport de gent que fa més de 40 anys que viu a Sant Feliu del Racó. El Centre Feliuenc no es toca! Visca Sant Feliu del Racó!

Comparteix
M'agrada
Comentaris