22/10/2021 Opinió
Queixa
Família Treig

Lamento haver de comunicar-vos que no estem gens satisfets en el tracte rebut pel mossèn Arturo. I volem fer un escrit públic perquè cap família més del nostre poble rebi el mateix tracte en un moment tan dur com és la mort d’un familiar. Tant de la funerària com del tanatori de Castellar ens van informar que el mossèn vindria a donar el condol als familiars i també per parlar de la missa i saber de la vida del difunt. Va passar tot divendres i el mossèn no va aparèixer pel tanatori en cap moment. El dia de la missa vam informar el tanatori que el mossèn no havia vingut en cap moment i es van sorprendre, van comentar-nos que era un nou mossèn i que segurament se li havia oblidat. 


Ràpidament el tanatori va contactar amb el mossèn i va informar-lo que la família volia parlar amb ell i ens van passar el seu número de telèfon. Un dels familiars va trucar-li i a l’identificar-se com a familiar de la difunta en cap moment va expressar el seu condol cap a la família, a continuació va parlar de molt males maneres i només al·legava que ell era nou i que no sabia els procediments que es realitzaven aquí. 
Nosaltres li vam preguntar si no era el protocol general a tots llocs igual, va seguir responent de males formes. 


A l’hora de la missa no ens va dirigir la paraula i tampoc va mencionar en cap moment quan seria l’altra missa que solen fer en honor als morts. En uns moments que són durs per la pèrdua d’un ésser estimat trobar-te amb una persona així i de males maneres no és gens agradable. Per això volem expressar la nostra insatisfacció perquè no li succeeixi a cap família més. Són poques setmanes que és mossèn al nostre poble i ja són molts els comentaris dolents que han arribat a les nostres oïdes. Esperem que ningú més hagi de patir el seu tracte en una circumstància com aquesta.

Comparteix
M'agrada
Comentaris