17/01/2020 Opinió
Pressupostos Participatius 2020, teniu una idea per millorar Castellar?
Carol Gómez

Un any més, i amb aquesta és la 5a edició consecutiva, l’Ajuntament de Castellar del Vallès aposta per la participació ciutadana amb una nova edició dels Pressupostos Participatius 2020.
La participació de la ciutadania, entitats, associacions i  la resta d’agents en la definició i la creació del municipi que volem és indispensable en un model en què l’administració ha de ser el motor per assolir la col·laboració entre tots de manera oberta i transparent.
En aquesta línia, entre les diferents eines de processos participatius que podem trobar actualment, entenem que els pressupostos participatius són una eina potent de participació directa que té la voluntat d’incloure els interessos col·lectius de Castellar en el desenvolupament i en el procés de presa de decisió de com es gastarà una part del pressupost públic.  
És una aposta clara i en ferm del nostre ajuntament: des de l’any 2016 es realitzen  anualment i, en les darreres edicions, ha posat al seu abast 200.000 euros perquè tota la ciutadania pugui participar en les inversions de competència municipal. 
Aquesta participació és la que facilita millorar les polítiques públiques del nostre municipi i construir una ciutadania més compromesa, en què tothom té cabuda.
Us volem animar a participar presentant les vostres propostes, tant a títol personal com en nom de l’entitat de què formeu part, teniu temps fins el 26 de gener!

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris