02/02/2024 Opinió
Em presento
Núria Ribell (Regidorad'ERC)

Per a qui no em coneix, em presentaré una mica. Soc Núria Ribell, nova regidora d’ERC a l’Ajuntament de Castellar des d’aquest dimarts 30 de gener, quan vaig prometre el càrrec.
Militant d’Esquerra, he format part de l’executiu passat com a secretària de finances, i del renovat recentment com a secretària d’accessibilitat. També formo part del Consell de Cooperació i Solidaritat i de la Taula d’Accessibilitat municipals.
Defensora del treball en equip, animalista, des de sempre m’ha preocupat i motivat el benestar de les persones més vulnerables. Als 17 anys ja formava part d’un grup de voluntaris per fer acompanyament a persones amb diversitat funcional i gent gran mentre estava treballant com a administrativa.
Posteriorment vaig estudiar per ser auxiliar de geriatria i vaig ampliar estudis relacionats amb aquest àmbit, això em va permetre dedicar-me a la cura de la gent gran. Després vaig entrar a treballar durant molts anys en una associació per la millora de la qualitat de vida de persones amb malalties neurològiques, on vaig fer tasques tan diverses com treball administratiu, voluntariat, de monitora i proporcionant atenció als residents.
Tinc la sort que tota aquesta dedicació, en diria passió, tant professionalment com per motius personals m’ha permès arribar fins aquí.
Com ja vaig comentar a la meva presentació per a les passades eleccions municipals, la meva prioritat serà treballar pel benestar de les persones més vulnerables i situar la política al servei de la ciutadania. Crec que hi ha molta feina a fer, i posaré tot el que estigui a les meves mans per fer-ho el millor possible.
Voldria agrair a tothom la confiança rebuda per fer possible que arribés fins aquí. 

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris