06/09/2019 Opinió
Passeu, passeu a l’exposició de col·leccionistes
Cercle de col•leccionistes

Estimats vilatans, grans, joves i petits, la nostra Festa Major ja és aquí. Un any més, la nostra entitat, amb la col·laboració del  nostre ajuntament, presenta l’exposició d’objectes de col·lecció (2019) per a tothom (entrada lliure i gratuïta).
Per què tots, grans, joves i petits, pugeu contemplar el nostre passat més recent o llunyà. 
Aquest any podreu observar una destacada selecció de peces molt antigues, peces dels nostres avantpassats, peces que passen de generació en generació, gràcies a qui les conserva i a qui les reuneix per al goig i delit de les noves generacions. 
Si aquests objectes us porten bons records de la vostra infància, joventut, del nostre poble o del vostre passat i us podem treure un somriure, nosaltres estarem molt contents i encantats un any més de poder-vos oferir la mostra, ja que els col·leccionistes som els que mantenim vius els records. L’exposició es podrà visitar a les sales polivalents de l’ajuntament, a l’edifici d’El Mirador, a la plaça major de Castellar del Vallès.
Dissabte dia 7 i diumenge 8, de 10 a 13 i de 17 a 20; dilluns 9, de 10 a 13. Dilluns a les 13 tindrem la tradicional tómbola amb tot de premis, pernil inclòs. 
Dissabte, dia 7, de 9 a 13 tindrem la trobada de col·leccionistes de plaques de cava, al costat mateix de l’exposició, amb la participació d’Albert Oliva amb els seus caves, pans i embotits artesanals. Com cada any us esperem a tots/es. 
Gràcies per la vostra atenció i bona Festa Major 2019.

Comparteix
M'agrada
Comentaris