26/05/2023 Opinió
L’Oficina Antifrau investiga l’Ignasi Giménez en el “Cas ONG”
CUP Castellar

La CUP fa públic que s’està investigant a l’Ignasi com a President del Consell Comarcal per presumptes delictes comesos amb el seu company de partit i treballador del Consell: Lucio Gat. Segons la documentació recopilada i enviada als mitjans, l’ONG You Bari està rebent fons públics de manera directa, afavorint el redit públic i polític del PSC. A més, el Consell ha pagat amb fons públics diversos viatges a Àfrica que no han sigut degudament justificats.
Des de 2019 s’haurien desviat 40.000€ cap a l’ONG, als quals caldria afegir les despeses totals dels viatges internacionals.
La situació exposada concorreria en els delictes de malversació de cabals públics, tràfic d’influències, per a un interès particular i per a canviar el sentit de l’atorgament de subvencions, conflicte d’interès, en ocupar càrrec públic a un ens i rebre subvencions d’aquest ens, i prevaricació alhora de dictar resolucions, tot i saber que són contràries a les lleis i els principis d’actuació de l’administració pública, per part d’alts càrrecs al Consell Comarcal del Vallès Occidental.
Des de la CUP seguirem treballant per vetllar per la transparència de la gestió pública i denunciar les conductes delictives que hi pugui haver en el panorama polític.
 

Comparteix
M'agrada
Comentaris