10/09/2020 Opinió
Nou curs d’atletisme a Castellar
Club Atlètic Castellar

Al Club Atlètic Castellar comencem el nou curs, tot i que amb alguns interrogants de cara al que ens espera aquest any, però aquesta nova situació tan complexa no ens pren les ganes de seguir treballant amb la mateixa il·lusió de sempre.
L’1 de setembre ja vam començar a fer alguns entrenaments prenent totes les mesures i precaucions necessàries i recomanades des de Salut, per així evitar al màxim la transmissió de la Covid-19. En aquest sentit ens afavoreix poder entrenar en un espai obert com ho són les pistes d’atletisme de Castellar i el fet que no és un esport de contacte.
L’equipament disposa de dispensadors automàtics d’hidroalcohol que ha col·locat l’ajuntament en diferents punts i d’un servei de neteja diari de totes les dependències.
La secretaria ja està oberta, aquí s’hi poden fer les noves inscripcions per a l’escola d’atletisme, per fer-te soci/a i entrenar amb els més grans, formar part de la nova secció inclusiva o simplement per donar suport a l’entitat.
L’escola d’atletisme i la secció inclusiva començarà a partir del 14 de setembre i, com sempre s’ha fet, les persones interessades poden provar durant 2 setmanes per acabar-se decidir.
L’objectiu de l’Escola d’Atletisme del CAC és fer créixer els nens i nenes com a persones, amb civisme, compromís i responsabilitat individual i col·lectiva a través dels valors de l’esport.
Però com a entitat que competim fent atletisme portant el nom de Castellar arreu del territori no hem d’oblidar les seccions de tecnificació com llançaments, salts, fons i mig fons, tanques o marxa on necessitem ampliar el nostre equip. Si vols gaudir de l’esport i fer salut, segur que trobaràs un espai per tu.
En el web del club (http://clubatleticcastellar.cat) trobareu tota la informació i documentació necessària, però si teniu qualsevol dubte podeu trucar en horari de secretaria al 93 714 73 54 o enviar un correu a cacastellar@gmail.com.

Comparteix
M'agrada
Comentaris