02/06/2023 Opinió
Moltes gràcies per la vostra confiança!
Ignasi Giménez

Els castellarencs i castellarenques han tornat a dipositar, de manera majoritària, la seva confiança en el projecte i l’equip que encapçalo. El primer que vull, és donar les gràcies a totes les persones que heu participat d’aquestes eleccions municipals i heu exercit un dels nostres drets fonamentals, i especialment, totes les persones que ens heu donat el vostre suport. En qualsevol cas, s’ha donat un exemple de maduresa i civisme.
Comencem, doncs, un nou mandat. Haver estat escollits majoritàriament per continuar governant la nostra vila durant els propers quatre anys suposa una gran alegria, però també la més gran de les responsabilitats. Ens esforçarem per estar a l’altura.
I ho farem com ho hem fet fins ara, amb molta dedicació, amb diàleg i consens, trepitjant el carrer per conèixer de primera mà els problemes reals dels ciutadans. 
Som un equip preparat i molt divers que representa les diferents sensibilitats de la nostra vila.
Som un equip de gent honesta, realista, transparent i eficient. 
Però, sobretot, som un equip que posa els interessos de Castellar per davant de qualsevol altre.
Obrim una nova etapa, i com sempre passa en aquestes ocasions, hem d’acomiadar-nos d’alguns companys que ens deixen i donar la benvinguda a d’altres que s’incorporen. 
Vull donar especialment les gràcies a tots els regidors que ens deixen, siguin del nostre equip de govern o dels grups de l’oposició.
Tot i les discrepàncies, que no deixen de ser l’essència de la democràcia, vull reconèixer públicament a tots els regidors que marxen la seva dedicació, totes les hores que han esmerçat a millorar la nostra vila, així com la seva capacitat de consens i diàleg. Gràcies pel llegat que ens heu deixat.
Als nous regidors, els vull oferir col·laboració i mà estesa. 
L’equip de govern que encapçalo està a la vostra disposició per treballar conjuntament per millorar la nostra vila.
Visca Castellar!

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris