21/06/2024 Opinió
Menysteniment de l’oposició en l’atorgament de la Medalla de la Vila
Marga Oncins

ivendres passat, la portada de L’Actual recollia unes declaracions de l’alcalde on afirmava que enguany “El Ball de Bastons rebrà la Medalla de la Vila”.
Una entitat castellarenca, centenària i dedicada a la cultura catalana és sens dubte una excel·lent elecció, i és evident que a la CUP estem a favor d’aquesta proposta. No obstant això, no hem tingut ni tan sols l’oportunitat de votar-hi a favor, ja que la distinció es va fer pública abans de la reunió de la comissió que, formalment, decideix a qui s’atorga la medalla.
Amb aquesta acció, l’Ignasi ha demostrat un menysteniment flagrant cap a l’oposició en l’atorgament de la Medalla de la Vila, una distinció que hauria de ser un reflex de la diversitat i la pluralitat que ens defineixen com a comunitat i un símbol d’unitat i reconeixement col·lectiu.
És inadmissible que en una decisió d’aquesta importància, l’opinió de l’oposició hagi estat absolutament ignorada. Aquesta actitud no només desvirtua el valor de la distinció, sinó que també revela una manca de respecte pel que puguem opinar, debatre o aportar l’oposició i trenca amb l’esperit de col·laboració que hauria de prevaldre en un tema tan significatiu.

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris