30/07/2021 Opinió
Medalles de la Vila 2020 i 2021. Els pilars del nostre municipi
Ignasi Giménez

Una comunitat avançada és aquella que és sensible amb la salut i el progrés de totes les persones que en formem part. A casa nostra, com a totes les comunitats del nostre territori, per fer front a la pandèmia hem comptat amb l’esforç de tots els veïns i veïnes, de totes les entitats, de totes les administracions. I molt especialment de dos col·lectiu nombrosíssims i  indispensables per entendre Castellar: les nostres comunitats sociosanitària i educativa.
La Medalla de la Vila 2020, doncs, va ser atorgada a l’Àrea Bàsica de Salut del nostre municipi, com a referència de tots i totes les professionals i entitats de l’àmbit sanitari i sociosanitari pel seu comportament heroic des de l’inici de la pandèmia; i malauradament, aquesta mateix context va impedir que la poguéssim lliurar físicament llavors.
Esperem, doncs, poder-la entregar al primer acte de la Festa Major, juntament amb la Medalla de la Vila 2021. Com vam aprovar al ple d’aquest juliol, aquesta màxima distinció, enguany, serà lliurada al Consell Escolar Municipal de Castellar del Vallès, a tots i totes les integrants de la comunitat educativa que representem els centres, els i les alumnes, els claustres, les famílies, els Serveis Educatius, i la mateixa Regidoria d’Educació. 
D’aquesta manera, es produirà la quadratura del cercle: els dos pilars absoluts del nostre municipi rebran la màxima distinció per la feina magnífica, l’entrega, la constància i l’exemple de desplegament de valors prosocials davant d’una situació tan dura.
El reconeixement màxim de la nostra vila a tanta bona gent que està fent possible que ens n’anem sortint.
El dijous 9 de setembre, a les 19:00, iniciarem la Festa Major de la millor manera, reconeixent els nostres pilars imprescindibles.
Salut i Educació!

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris