14/01/2022 Opinió
Jove, t’escoltem!
Dani Perez

L'adolescència i la joventut són etapes de la vida en què hem d’afrontar grans canvis i prendre part de les decisions més importants que afectaran les nostres vides. Decidir el nostre futur laboral, què estudiarem, on viurem, són exemples de les decisions que hem de prendre quan som joves, i moltes vegades les prenem amb pressió, sense temps i sense tota la informació. Hem de ser conscients que ser jove o adolescent no sempre és fàcil, i que, en moltes ocasions, la societat encara ens ho complica més. Els estereotips, els costums i allò que és el correcte són elements que entren en conflicte amb els sentiments que tenim com a persones durant la nostra adolescència i joventut. A aquesta realitat hem de sumar que hem viscut en una situació extrema provocada per la pandèmia mundial de la Covid-19. El confinament domiciliari, les restriccions imposades, les mesures de prevenció, han alterat encara més el nostre dia a dia i han fet més difícil que els joves i adolescents puguin desenvolupar la seva personalitat, viure la seva vida i fer-se càrrec de les seves emocions.Nombrosos estudis realitzats, com per exemple el recent sobre la situació de la infància i l’adolescència d’Unicef, han posat l’alarma en l’augment de casos de joves i adolescents amb problemes relacionats amb la salut emocional, l’estrès i l’aïllament.
Per aquest motiu, des de La Fàbrica, i en col·laboració amb l’equip d’educadors socials de la regidoria d’Atenció Social, hem posat en marxa un nou servei: 
Jove, t’escoltem. Un servei que posa a disposició de tots vosaltres, el jovent i adolescents del municipi, un espai gratuït d’atenció individual i confidencial i que pretén donar-vos resposta si teniu alguna inquietud, algun problema que us preocupi, alguna situació que us tingui capficats.També si voleu orientació en el que us faci falta: els estudis, l’accés a l’habitatge, la salut, la feina, en definitiva volem oferir-vos un suport i un acompanyament pel que necessiteu, un servei per a vosaltres.
Som al teu costat, vine, explica’ns, t’escoltem i buscarem solucions!

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris