26/07/2019 Opinió
Iniciem mandat: noves propostes i idees
Ignasi Giménez

Ben aviat començarem les vacances d’estiu. Una breu aturada que ens ha de servir per agafar impuls i forces per afrontar els reptes que se’ns plantegen els propers anys de mandat.


Obrim un nou cicle amb noves propostes i idees evolucionades que tenen com a objectiu seguir fent de Castellar un poble amable, apostant per la convivència i el civisme, impulsant una vila florida, exigint responsabilitat en la tinença d’animals i creant la figura dels agents cívics.


Tenim per davant grans objectius: incrementar el nombre d’habitatges públics de lloguer social, millorar els equipaments municipals amb unes piscines dignes de Castellar, fer d’El Mirador l’espai de referència en innovació i creació, donar l’impuls definitiu a l’Espai Tolrà, modernitzar els nostres polígons industrials per fomentar l’ocupació, posar en valor el nostre patrimoni natural, arquitectònic, cultural, històric...


També prioritzem la consecució, d’una vegada per totes, de la millora de les comunicacions de Castellar. 


Necessitem connectar la carretera amb les rondes Vallès i Nord de Sabadell. 


De la mateixa manera, cal promoure un sistema de tarifació del transport públic més just.


Cal convertir Castellar en un referent de la sostenibilitat al nostre país, i aquest és un punt fonamental en aquest nou mandat. 
Posarem en marxa noves i ambicioses iniciatives: volem incrementar els percentatges de reciclatge i modificar el sistema de recollida de les escombraries, aconseguir que tothom deixi de banda el cotxe en els desplaçaments interns, apostar per la implantació de les energies renovables, convertir-nos en la porta d’entrada al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i obrir-nos definitivament al riu Ripoll.


Com veieu, tenim molts deures de cara el curs que ve. Descanseu i prepareu-vos per gaudir d’una Festa Major plena de propostes per a totes les edats i gustos. 


I després, tots i totes treballarem per seguir fent de Castellar la vila que volem i estimem.


 

Comparteix
M'agrada
Comentaris