20/11/2020 Opinió
Gràcies, infants de Castellar del Vallès! Ànims i endavant!
Dani Perez

Avui dia 20 de novembre tornem a celebrar el Dia Universal dels Drets dels Infants. 
Una data que reforça el compromís del nostre municipi amb els drets de la infància i adolescència per garantir un futur més just, equitatiu i sostenible, com a poble adherit a la Xarxa de Ciutats Amigues de la Infància promoguda per Unicef.
Els municipis i comunitats tenim un paper fonamental en la promoció i realització dels drets dels nens, nenes que hi viuen. 
Actualment ens trobem en unes circumstàncies excepcionals que estan posant a prova la nostra capacitat de resposta com a societat, no només davant l’emergència derivada de la Covid-19, sinó davant dels reptes futurs que se’ns plantegen.
Per això volem, des d’aquest espai, agrair a tots els infants del nostre poble el vostre compromís i la vostra responsabilitat en la lluita contra la Covid- 19, i en donarem trasllat als i les representants del Consell dels Infants.
Sabem que és molt difícil per vosaltres estar constantment amb la mascareta a classe, a les extraescolars i al pati amb els vostres amics i amigues, però sou un exemple a seguir per tothom de com s’han de fer bé les coses.
Si cal posar-se la mascareta, us la poseu. Si cal rentar-se les mans, ho feu. I si us heu de confinar per precaució, ho feu amb la valentia i amb l’esperança que entre tots i totes ens en sortirem.
Aquesta experiència la recordareu per sempre i estarem orgullosos i orgulloses d’explicar-la posant-vos com el millor exemple.
Estem segurs que un dia ben proper podrem tornar a jugar, a aprendre, i a passar estona junts sense restriccions. 
Mentrestant us animem a seguir fent-nos costat i a continuar amb les tres mesures més bàsiques: MANS- DISTÀNCIA I MASCARETA per protegir-nos tots i totes.
Continuarem treballant de valent per fer efectius els drets de tots i totes vosaltres recollits a la Declaració Universal dels Drets dels Infants, perquè creiem fermament que el dret a l’educació, a la salut, a jugar, a la participació, entre molts altres, són una aposta clau per millorar el nostre poble i gaudir d’una societat millor ara i en el futur.
Moltes gràcies per ajudar-nos en aquesta lluita contra el coronavirus, amb les vostres cartes als malalts i malaltes dels hospitals, els vostres dibuixos per a les residències de gent gran, amb la vostra il·lusió per tornar a l’escola.

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris