22/03/2024 Opinió
Gràcies, Ferran. No t’oblidem
Ignasi Giménez

La mort del company Ferran Rebollo, regidor d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a l’Ajuntament de Castellar fins a la seva renuncia el gener d’aquest mateix any per motius de salut, ens ha colpit. 
En nom propi i de tot l’equip de govern municipal m’agradaria expressar el nostre condol més sincer i fer arribar la nostra solidaritat a tota la família.
També volem fer extensives les nostres condolences a tots els membres del grup municipal d’ERC i a tots els afiliats i simpatitzants del partit. 
Ens consta, perquè així ens ho han fet arribar molts companys seus, que trobaran a faltar la seva presència, la seva bonhomia i les seves aportacions. Regidor entre els anys 2015 i 2019 i, en una segona etapa, entre juny de 2023 i gener de 2024, el Ferran ha estat per sobre de tot un amic i un bon company que ha treballat de forma constructiva per millorar la vida de tots els castellarencs i castellarenques.
Malgrat la seva actitud crítica o les diferències que mantenia amb l’equip de govern, el cert és que ha estat enriquidor treballar amb ell, escoltar el seus punts de vista i, per què no dir-ho, incorporar a les nostres decisions algunes de les seves propostes. 
Malauradament, el Ferran ens ha deixat tot just començar aquest mandat que havia iniciat amb una gran il·lusió. 
La política municipal és una activitat apassionant i, a la vegada, complexa i difícil, que requereix una dosi important de vocació i no pocs esforços personals. 
Moltes vegades les persones que es dediquen a la política local són incompreses i els seus esforços, poc valorats.
Per aquesta raó volem reivindicar la figura del Ferran Rebollo i donar-li les gràcies per tota la feina que ha fet pel municipi. Descansa en pau, Ferran. No t’oblidem.

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris