16/09/2022 Opinió
Gràcies per aquesta Festa Major tan especial!
Ignasi Giménez

Acabem de viure una Festa Major més que rodona. Amb una gran participació de tots els castellarencs i castellarenques i, sobretot, sense incidents remarcables i amb molt de civisme.
Es notava que tots teníem moltes ganes de recuperar la normalitat i gaudir de les trobades al carrer amb amics i familiars. 
I ho hem fet amb seny i consciència cívica.
Tot això ha estat possible gràcies al treball i la implicació de les entitats del poble i tota la feina que fan. La societat civil castellarenca ha deixat, una vegada més, la seva empremta a la festa gran de la nostra vila.
Podem estar orgullosos de totes les persones que formen part de la xarxa d’entitats culturals, lúdiques, esportives i socials de la nostra vila. Són un dels nostres actius més importants.
També és necessari destacar la feina que ha fet tot el personal de l’Ajuntament que va treballar aquests dies de Festa Major: manteniment, brigades, policia local, cultura, esports... i tots els serveis essencials. 
Gràcies a tots perquè amb la vostra feina heu mantingut la il·lusió de tot un poble que ha pogut viure novament la seva Festa Major amb tota la seva brillantor.
Després de Festa Major cal posar-se les piles, s’acaba el període vocacional i hem de donar el millor de nosaltres mateixos a la feina o l’escola. 
Però això no significa que no puguem seguir gaudint de l’oferta lúdica i cultural de la nostra vila. Aviat comença la temporada de tardor a l’Auditori amb una àmplia oferta de teatre i música.
Que tinguem un gran curs!

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris