10/05/2019 Opinió
Fira d’Activitats Extraescolars 2019
Ángela Pappalardo

El diumenge 5 de maig les famílies de Castellar han pogut assistir i gaudir de la segona Fira d’Activitats Extraescolars de Castellar.
Per segon any consecutiu, els pares i mares han recopilat i contrastat informació de la oferta d’activitats que es realitzen al poble, tant esportives, com anglès, instruments, teatre i cant, robòtica, balls de bastons i de gitanes, esplai i colònies, costura, ludoteca, sardana,  art (pintura), casals, etcètera. 
En aquesta edició també hi havia un estant informatiu del Pla Local d’Infància i Adolescència (PLIA) i del Projecte Educatiu de Ciutat (PEC), on mares i pares, nenes i nens, podien realitzar activitats participatives. 
Es recollia la seva opinió responent una enquesta sobre l’oferta d’activitats extraescolars, menjadors escolars, casal d’estiu, i una altra activitat amb tres arbres dels desitjos.
Les activitats extraescolars contribueixen al fet que els infants i adolescents millorin els seus resultats escolars, estiguin més motivats, millorin l’autoestima, desenvolupin valors personals com autonomia i responsabilitat; valors socials com la participació, la cooperació i la capacitat crítica. Els aporten un reforç importantíssim pel seu desenvolupament integral i seria ideal que poguessin triar les extraescolars que volen realitzar.
Un any més, des de l’Ajuntament agraïm a totes les entitats i empreses participants la vostra participació i col·laboració.

Comparteix
M'agrada
Comentaris