10/09/2021 Opinió
Festa Major 2021. Passeu, passeu a l’exposició de col·leccionistes
Miquel Canals

Estimats vilatans, grans, joves i petits, la nostra Festa Major del 2021 ja és aquí.


Aquest és un any estrany i diferent per a tota la humanitat, a causa de la Covid-19 i les seves mutacions, el qual ja no ens va permetre celebrar la nostra Festa Major de l’any 2020, però a poc a poc la humanitat el vencerà i en poc temps aquest planeta tornarà a la normalitat.


Per aquest motiu la nostra entitat amb la col·laboració dels col·leccionistes d’aquesta població i d’altres poblacions veïnes, ha decidit, amb l’autorització del nostre Ajuntament i la regidora de Cultura de Castellar de Vallès, presentar al pobl, la nostra exposició de col-leccionistes de Castellar del Vallès. Festa Major de l’any 2021.


Això sí, prenent totes les mesures cautelars de sanitat i prevenció anti-Covid existents, per mirar d’exterminar aquest virus per sempre.


I per això us necessitem a tots, grans, joves i petits, perquè preneu totes aquestes mesures tant a casa vostra com fora d’aquesta.


A la nostra sala d’exposicions, tindreu a la vostra disposició gel hidroalcohòlic i espai públic proveït de lavabos, i per prevenir possibles contagis, es prega que no es toquin els articles exposats pel bé de tothom.
Aquest any hem optat per no posar la trobada de col·leccionistes de plaques de cava per així reduir l’aforament a l’exterior de l’exposició entorn de l’edifici de El Mirador, l’interior el seu aforament estarà controlat i regulat, i com sempre l’accés és gratuït per als grans, joves i petits.


En aquesta exposició trobareu articles que us transportaran a temps passats de la vostra infància i joventut, que són records inesborrables per a tothom.


Si sou col·leccionistes i us interessa algun tema, no dubteu en preguntar-nos, estem allà per respondre a les vostres preguntes i consultes i si us voleu associar amb nosaltres, us donarem tota la informació que desitgeu.


Desitjo que tots gaudim d’aquest esdeveniment, el Cercle de Col·leccionistes d’aquesta vila us desitja el millor per a tots i totes.
 

Comparteix
M'agrada
Comentaris