15/09/2023 Opinió
Èxit de la Fira Street Market de diumenge 10 de setembre

Diumenge passat, el 10 de setembre, la Fira Street Market va ser un èxit rotund gràcies al suport de la nostra estimada comunitat i l’ajuda de molts col·laboradors. Volem expressar el nostre profund agraïment a tots aquells que van fer que aquest esdeveniment fos possible.
En primer lloc, volem donar les gràcies a tots els visitants que hi van fer acte de presència i van gaudir d’aquesta jornada. Sense la vostra presència, no hauria estat el mateix.
També volem donar les gràcies a tots els participants, tant associats com no associats locals i visitants, així com a les entitats que van col·laborar amb nosaltres. Sense la vostra dedicació i esforç, aquesta fira no hauria estat possible.
Un agraïment especial a Espai Art per les actuacions musicals que van animar l’ambient, i a Enric Aguilar pel seu taller de còmic, que va entusiasmar les famílies. També volem reconèixer Kids&Us per la seva activitat de pintacares, que va fer somriure els més petits.
La fantàstica passarel·la de moda va ser un dels punts culminants de la jornada, i volem expressar el nostre agraïment a D’Tall-e, Herois, Luque&Luque, Midudu, Pentina’t, Pessigolles i Sílvia Moda per organitzar-la i a tots i totes les models que van desfilar amb tanta alegria i a les seves famílies.
No podríem oblidar l’ajuda i el suport de l’Ajuntament, la Regidoria de Comerç, Cultura, Comunicació i Via Pública, i la brigada municipal pel genial muntatge i desmuntatge de l’esdeveniment, i els tècnics de so que van assegurar que tot sonés a la perfecció. També a la policia local i als veïns.
En resum, volem agrair a tots els qui van fer possible aquesta Fira Street Market i esperem poder veure-us novament en pròximes edicions. La vostra participació i suport fan de Castellar del Vallès un lloc increïble per viure i gaudir de la comunitat.
Visca la Festa Major de Castellar! 

Comparteix
M'agrada
Comentaris