29/07/2022 Opinió
Un estiu per carregar piles
Ignasi Giménez

Arriben les vacances d’estiu i el merescut descans per agafar forces de cara al setembre i el nou curs. Forces que seran necessàries perquè ens esperen mesos de molta feina, de posar en marxa un bon grapat de projectes i de desenvolupar i tancar d’altres que ja hem endegat.
De moment, estem perfilant els darrers serrells de la Festa Major, que volem recuperar amb tota la seva esplendor després dels dos anys de restriccions a causa de la pandèmia. Una vegada més cal destacar la força de les nostres entitats, que ens han permès presentar un programa amb més de cent activitats.
A la tornada tenim altres reptes importants, com fer realitat la creació de nous habitatges públics de lloguer que permetin ajudar els joves de Castellar, però també les persones grans o les famílies monoparentals del nostre poble, a trobar un lloc digne on viure sense haver de marxar a un altre municipi.
Igualment esperem que la millora de les comunicacions, un dels grans reptes de la nostra vila, rebi un impuls amb la connexió amb les rondes Vallès i Nord de Sabadell. Una reivindicació que fa molts anys que fem i que sembla que finalment veu la llum.
No ens oblidarem tampoc de la piscina d’estiu, un projecte que malauradament s’ha vist ajornat a causa del daltabaix que ha suposat la pandèmia, però que després de l’estiu reprendrem amb força.
Mantenim l’aposta per desplegar tot el potencial mediambiental que tenim. Millorant la capacitat de reciclar, impulsant els desplaçaments a peu o en bicicleta, apostant per les energies renovables i fomentant la recuperació i l’ús lúdic, social, productiu i ambiental del riu Ripoll.
També seguim amb l’aposta de millorar l’espai públic, seguirem amb l’arranjament de carrers, places i parcs.
Sense oblidar-nos de la millora de l’educació i de la lluita per la igualtat dels homes i les dones.
Farem tot el que calgui per fer de Castellar un poble obert, plural, divers i amable.
Perquè mantenim intactes les nostres ganes de fer poble.
Que tinguem molt bones vacances d’estiu!

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris