19/05/2023 Opinió
La CUP Castellar apel·la als votants d'esquerres del poble
Marga Oncins

Davant la deriva centrista d’ERC i el PSC a nivell nacional i municipal i la desaparició de Podem al poble, molts votants d’esquerres poden sentir-se desanimats i estar temptats de no votar el 28 de maig.
És per això que la CUP, com a única alternativa d’esquerres real, desacomplexada i municipalista que queda a Castellar, demana als votants d’esquerres de la vila que dipositin la seva confiança en el seu projecte.
Entre algunes de les mesures progressistes que la CUP implementarà a l’Ajuntament, hi ha:
-Acabar amb les males pràctiques i la poca transparència que hi ha a l’Ajuntament.
-Recuperar la gestió pública de serveis municipals com l’aigua o els serveis funeraris.
-Construir habitatge social per donar oportunitats millors a la gent del poble.
La CUP és l’única formació a Castellar que renuncia a la professionalització de la política. De fet, tots els seus candidats ja han renunciat al sou de regidor en cas que sortissin escollits.
A més, cal destacar que en els últims anys, l’Ignasi i el seu partit han adoptat el rol d’una empresa gestora que prioritza la cerca de bons resultats econòmics en comptes de la millora de la qualitat de vida dels castellarencs i castellarenques. Davant d’això, la CUP és l’únic partit de l’oposició que s’ha mostrat obertament bel·ligerant amb el PSC en l’últim mandat.
Per tot això, la CUP demana el vot als castellarencs i castellarenques que de veritat volen un ajuntament d’esquerres al poble.

Comparteix
M'agrada
Comentaris