04/06/2021 Opinió
La cultura és segura i necessària
Joana Borrego

Des de l’Ajuntament sempre hem defensat que la cultura és segura i que s’havia de reprendre tan aviat com la situació de la pandèmia ho permetés el pols cultural de la nostra vila. Ara, l’Auditori Municipal Miquel Pont acaba d’obtenir el distintiu Espai de Cultura Responsable que dona la Generalitat de Catalunya. Aquest no és un requisit imprescindible per al funcionament normal dels equipaments, però considerem que és important disposar-ne perquè dona garanties i tranquil·litat als usuaris.


Aquest distintiu no solament acredita que l’auditori compleix amb tots els protocols sanitaris per prevenir la Covid-19, també certifica que incorpora programes d’inclusió social.


Una mostra de la voluntat que tenim per fer la cultura accessible per a tothom és que l’Auditori incorporarà a partir de la propera temporada un servei de préstec gratuït de bucles magnètics individuals. La seva posada en marxa permetrà a les persones amb audiòfons o implants de so rebre un so més net i nítid, perfectament intel·ligible i amb un volum adaptat a les necessitats de cadascú.


La cultura és fonamental en el desenvolupament i el benestar de la nostra societat. La cultura ens fa ser una societat millor, més crítica i més lliure. Per això, des de l’ajuntament volem que tothom pugui tenir accés a una oferta cultural al més amplia possible. En definitiva, és un bé de primera necessitat que cal protegir.

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris