20/01/2023 Opinió
Concentració “no més vulneració de drets”

AFATRAC (Associació de Familiars d’Afectats per Trastorns de Conducta), amb el suport d’altres entitats, convoca una concentració per denunciar l’abandonament i desatenció de l’administració davant les persones amb problemàtiques de salut mental d’elevada complexitat i les seves famílies. 
La concentració tindrà lloc el dia 2 de febrer, a les 19 h a la plaça de Sant Jaume (Barcelona).
Amb aquesta convocatòria es pretén posar de manifest i denunciar la vulneració de drets que comporta aquesta desatenció. Demanem i exigim   un abordatge comunitari, integral, multidisciplinari i transversal en salut mental i la creació de nous recursos que siguin útils.
És per això que, des d’AFATRAC, us demanem que assistiu a la concentració per ajudar-nos a fer d’altaveu d’aquesta situació de discriminació i contribuir, així, en la lluita d’aquestes persones i de les seves famílies per tal de dignificar les seves vides.
Al llarg de la concentració es llegirà un manifest i, seguidament, s’atendrà els mitjans de comunicació que així ho demanin.
L’any 2021 vam crear un projecte d’inserció laboral: Rescatem. Es tracta d’una botiga de roba de segona mà, complements i roba de mostrari on qui treballa són familiars de l’associació afectats per trastorns de conducta. Les vuit hores laborals estan acompanyats per un educador social que els coordina i supervisa.
 

Comparteix
M'agrada
Comentaris